keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Viimeisiä viedään

Alkaa leiri olla lopuillaan. Yks reeni olis vielä tänään jäljellä ja huomenna olis kotimatkan vuoro. Kokonaisuudessaan leiri on menny loistavasti! Oon päässy tekeen lajeja todella hyvissä olosuhteissa ja kaiken lisäksi reenit on menny hyvin. Kehittymistä on ollut havaittavissa päivä päivältä. Säidenkin puolesta näyttää siltä että on aika tulla takas Suomeen. Nyt on ollut jo pari kylmenpää päivää ja eilen aamulla sateli. Tuotiin hyvät kelit tullessamme ja viedään ne pois samalla kun lähdetään! :D

Eilinen 5-loikka tuntu sen verran tänään jaloissa, että korkeusreeni meni vähän niin ja näin tänä aamuna. Tuloksena eilen oli "huimat" 14.42 ja metrin parannus tähän astiseen kauden parhaaseen. Vielä tosin oon 1,5m jäljessä viimevuotista, mutta kovaa vauhtia otetaan niitä tuloksia kiinni. Oma arvio on tällä hetkellä, että sellaset 6-8 vko oon suurin piirtein jäljessä viimevuotista kuntoa valtaosassa lajeista ja lajinomaisessa fysiikassa. Ei ollenkaan huonosti siis! :)

Iltapäivällä vielä limpun nakkaamista ja kolme viissatasta ja leiri olis paketissa. Sit on levon aika. Täytyy kerätä hieman voimia, että toinen etelän leiri menee vähintään yhtä hyvin kuin tämä leiri..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti