perjantai 20. maaliskuuta 2009

Back On Track

Dodii.. Ongelmat on toistaiseksi voitettu ja pari päivää on pystyny normitreeniä vetään. :D

Lääkäri tutki ja tuumaili aikansa, mutta mitään maata mullistavaa ei löytynyt. Ehkä laajahko aurinkoihottuma teki tehtävänsä ja heikensi fyysistä suorituskykyä tai jotain. Onhan mulla lääkäri kämppiksenä täällä, jos tässä jotain vielä tulee. :) Yhteensä viikon alkuun tuli 3 suunnitellusta kevyempää päivää, mutta ehkä parempi niin, ettei ylikunto pääse ihan täysin yllättään.

Tortaina tosiaan aloittelin normaaleja toimia ja ohjelmassa oli keihästä aamulla ja korkeutta iltapäivällä. Korkeusreeni oli vuoden parasta ja 170cm korkeudella ollut rima jäi melkein väpättämään paikoilleen, ja vauhtia oli kuitenkin vain 4 askelta. Hyvää tekemistä mulle!

Aurinko paistoi tänäänkin ja ensimmäiset aitajuoksut tuli kokeiltua etujalan osalta. 91cm aidan ylittämisessä oli jo vanhaa tuttua rytmiä havaittavissa. Tuttua oli myös etujalan takareiden kiristyminen muutamasta aidan ylityksestä. Päälle heitin ottelunomaisesti kiekkoa. Kakkonen lensi vielä vaatimattomasti about 37m, mutta koko ajan parempaa kuitenkin. Iltapäivällä akilles ja nilkka olivat jo pikkasen väsyneet ja otin pituusreenin hieman kevyemmin. 6 askeleen vauhdilla lähenneltiin viittä metriä ja tasatassussa tuli jo kohtuullinen tulos kauden parhaan muodossa eli 283cm. Ruokailuun mennessä oli jo aika väsynyt olo ja voi olla että tänään uni maittaa..

Oliskohan tänään jonkin toimintaleffan vuoro.. ? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti