perjantai 13. maaliskuuta 2009

Portugalin lämmöstä..

Blogi on nyt virallisesti avattu ja mitä parhaimmalla hetkellä!

Portugalin aurinko möllöttää pilvettömältä taivaalta ja lämmintä piisaa. Etelän leirin kohteeksi on tuttuun tapaan (jo toista kertaa peräkkäin maaliskuussa) valikoitunut Santo Antonio / Monte Gordo, joka sijaitsee Portugalin kaakkoiskulmassa aivan Espanjan rajan tuntumassa. Ja mikään ei ole vuodessa muuttunut. Samat rakennukset on edelleen rakentamatta ja tuttu ja turvallinen Bar42 on paikallaan ja palvelu pelaa vähintään entiseen malliin; ainakin netti toimii ja cappuccino tulee pöytään pyytämättä ;)

Pari päivää kovaa reenamista on takana ja mies on aika jumissa, mutta niinhän sitä pitääkin kesken reenikauden. Vaikean viimekesäisen akillesjännevamman jäljiltä alan vähitellen päästä kuntoon ja reenaaminen on yleisurheilua, eikä kuntoilua uimahallissa ja kuntopyörän selässä. Tällaista pitäisi urheilijan elämä olla: aamupalan jälkeen hetki lepoa ja sit kentälle aamureeniin, jonka jälkeen syömään hotellille seisovaan pöytään. Ruoan jälkeen joko hieman nettailua tai päiväunet ja uudelleen kentälle päivän toiseen reeniin. Toisen reenin jälkeen on runsaan päivällisen aika ja ilta menee tietokonetta näpytellessä tai leffaa kattellessa. On se elämää! :D

Tänään aamuinen huolto & liikkuvuus reeni siirtyy iltapäivään, koska kenttä on kiinni jonkin yleisen lakon vuoksi. Onneksi on tosiaan kevyempi päivä välillä.. Huomenna on tärkeä aamu. On nimittäin kuulanheittotestit! Season Bestit uusiksi on huomisaamun motto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti