tiistai 31. maaliskuuta 2009

Oulussa taasen

Reissu takana ja elämä hymyilee. Ilmeisesti leiri oli elimistölle sen verran raskas melkein kahden päivän matkustuksineen, että viime viikonloppu meni lepäillessä. Pari kolme reeniä oli tarkoitus vetästä, mutta lauantaina puntilla ollessa olo oli sen verran huono, että päätin, että on levon aika! :D Niin kait se on, että lepo kehittää. Turhaa sitä on päätänsä seinään hakata. Ootellaan rauhassa, että alkaa kulkea taasen.

Tämä viikko alkoi fysioterapialla maanantaina ja illalla oli hieronnan aika. Eipä ohjelma juuri muuttunut tiistaille, vaan aamulla tuli taasen hoidatettua itteensä fysioterapian muodossa. Vähän sähköakupunktiota ja ultraääntä. Eiköhän vähitellen ala elimistö palautuunkin. :)

Iltapäivällä kävin sit kiskomassa 10 satasta kävelypalautuksella rennosti. Voisi sanoa, että meinas mennä vedot pujotteluharjoitteluksi, kun Ouluhalliin oli eksynyt useampi koululaisporukka kokeileen rajojaan Cooperin testissä (mulle aina niin rakas laji tuo kestävyysjuoksu; jos ei ole itse radalla tuskailemassa muiden edessä, niin sitten on muut tiellä ;)

Eiköhän se tästä taasen ala urheilu maistuun ja elimistö toipuun. Tää viikko vielä kevyesti ja seuraava taasen kovaa tekemistä. Otetaan tällä viikolla enemmän pokeria ja tienataan Calellan leirin rahat :P

Nyt snookerikisoihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti