maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kohta viikko takana leiriä

Viikon verran oon saanu nauttia etelän lämmöstä ja toistaiseksi on mennyt todella hyvin. Lauantain kuulanheitot sujui kivasti. Heittäminen oli vuoden parasta ja season bestit parani puolisen metriä. Päälle tehty kuulareeni oli myös onnistunut. Vitosen rautapallo lensi ainoastaan puoli metriä vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan, 16.85. Kun huhtikuun lopussa kutosen kuula lentää samoihin, niin ainakin yksi laji on viimevuotisella tasolla. :)

Sunnuntai meni levätessä ja voimia tulevaa viikkoa varten kerätessä. Nettikahvilat tuli jälleen tutuksi ja joutuihan sitä pokeriakin muutaman tunnin netissä napsutteleen illan päälle. Mainittavia voittoja ei siltä saralta kuitenkaan tällä kertaa tullut ;) Jospa uusi viikko ja parempi korttionni toisi tuottoja köyhälle opiskelijalle / "ammattiurheilijalle". Jostain se elantokin on otettava..

Tänään tuli sitten ensimmäiset takapakit tälle leirille ja oikeestaan koko vuodelle. Aamureeni tuntui raskaalta alusta asti ja oli hieman sairas olo, joten jätin reenin kesken ja iltapäivän reenikin jäi välistä. Huomenna pitää käydä lääkärin juttusilla ottamassa verikokeet ja tutkia asiaa tarkemmin..

Eiköhän nyt oo aika siirtyä elokuvien ihmeelliseen maailmaan.. Onneksi tuli leffakokoelma matkaan, että on tekemistä sairaspäiville. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti