keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

International Personal Trainer

Nyt se on sitten virallista. Minut on tänään hyväksytty FAF:in kansainväliseen Personal Trainer -koulutukseen! Nice! 8) Haastattelu meni siis putkeen ja mies pääsee takaisin koulun penkille 23.8. alkaen. Ja heti lyötiin parisatainen opus kouraan. Marraskuun loppuun mennessä pitäisi saada Gym Instructor titteli haltuun ja sitten vuoden päästä virallisesti PT:n arvonimi. Ei huono, ei huono ollenkaan.

Reenipuolella eilinen voima ylävartalo siirtyi tälle päivälle neuvolan vuoksi. Siitäkin huolimatta rauta liikahti oikein kivasti lähinnä käsipainoja kolistellessa. Ensi viikko vielä nelosia ja sen jälkeen suunnataan maksimivoimaan ja irtiottoon. Lisäksi ensi viikon keihäsreenin jälkeen alan oleen valmis keihäs- ja kiekkokisaan! Ainoa rajoittava tekijä kisaamisen suhteen saattaapi olla tuon toisen lapsen syntymä (laskettu aika viikon päästä :P), mutta pääasia että mies on kunnossa. Jos ei muuten kisoihin pääse, niin sit syksyllä Raahen pk-heittokilpailuissa huikeat lukemat tiskiin!! Ai niin, mutta se lisenssi. Sehän se pitäisi hankkia. Hyvä kun tuli mieleen... Niin, ja kuulaa ja moukariakin voisi kisoissa kokeilla. Tosin se moukari voi olla paha laji selkävaivaiselle - ainakin jos OP:n tekemisiä mietin. Meni pitkä putki poikki harmittavasti KK:ssa, mutta sentään David sai nyt omansa pitkän "putken" jälkeen.

Jaa, olikohan sitä tässä oikein asiaakin vielä kirjoitettavana? Ei kait muuta... Omakotitalo olis kaupan Oulussa ja pokeri on huono peli, kun kortti ei oikein osu. Ompa hyvä, että uusi ammatti on hakusessa ja koulutus siihen alkaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti