keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lisenssin ostoon ja tuloksen tekoon

Ratkaiseva keihäsreeni takana kesän kisojen suhteen. Hyvin meni - mies terveenä edelleen ja jonnekin asti lensi. Hain ainaisen Eläintarhan vastatuulen vuoksi vauhtia ja myötäisiä virtauksia Vuosaaren kentältä maanantaina. Ei tosin tullut katsottua ovatko kentät samansuuntaisesti asettuneena kartalle! :P Toisin sanoen vastatuuleen sai jälleen heittää, mutta kisoissakin voi niin puhaltaa. Jospa sitä vähitellen oppis Ruuskaskaaria kiskomaan...

Pilvinen mutta lämmin sää suosi ja heittojakin kertyi aika lailla, viitisenkymmentä kaikkinensa. Vauhditta jäi vieläkin muutama tuuma uupumaan viidestäkympistä, mutta keihään asennot huomioiden, tekeminen oli kesän parasta tehollisesti. 7 askeleen vauhdilla heitot lenteli puoleen kenttään turhankin tasaisesti, mutta viimesellä kolmella riipasulla irtos sellanen 57,5 -metrinen. Reenienkan ollessa täydellä vauhdilla 63m, niin maanantain tekemiseen voi olla tyytyväinen. Näin ollen lisenssin ostoon sitä tänäkin vuonna joutuu! Pitäs sitten vielä sopivat kisat löytää. Tuli tuo Moskova liian aikasin vastaan. ;)

Eilen oli nopeuspäivä - valmennusta ja omaa juoksua. Valmennettava kehittyy huimaa vauhtia viikosta toiseen! Oma tekeminen oli myös yllättävänkin pirteää. 5x60m lenkkareilla pitkähköillä palautuksilla, ajat: 7.4-7.7. Pitänee piikkareita sovitella jalkaan syksymmällä! Tänään sitten naatiskelin perheen seurasta lepopäivän kunniaksi.

Uni on ollu vähän kortilla viime viikkoina, kun meinaa poika olla levottomalla päällä öisin ja reippaalla tuulella jo pitkästi ennen kuutta. Onneksi kohta tulee se viestijoukkueen toinen kapulan kuljettaja helpottamaan ja ilahduttamaan meidän perheen arkea! :D

Ja oon kokeillu Blaze Pokeria muutamana päivänä huvikseni. En tiedä vielä tykkäänkö. Aika vauhdikasta pikapokeria. Onneksi pikkasen plussalla siitä toistaiseksi.

Lauantaita odotellessa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti