torstai 12. marraskuuta 2009

Jos vaikka uimahallille..

Hieno perjantaiaamu edessä ja uimahalli kutsuu toista kertaa tälle viikolle. Toissapäivänä tuli kilsan uinnin enkat (19min 40sek) ;), joten tästä on hyvä jatkaa. Jos tänään ottais uinnit pikkaisen kevyemmin ja keskittyis nopeuspuoleen enemmän.

Reenailut ovat menneet kokonaisuudessaan hyvin ja juokseminen on jo juoksemista, jollain mittarilla ainakin. Eilen vetäsin taasen 10x100m / 1' palautuksella. Ajat vaihtelivat 22.8 ja 17.7 välillä. Suurin osa oli 19 sekunnin kieppeillä. Eipä noilla ajoilla vielä voi kuin tonnivitosen enkkaa lähteä parantaan, mutta koko ajan mennään kovempaa. Molemmat akillekset tuntuvat vahvoilta ja terveiltä tällä hetkellä. Toivottavasti voin sanoa samaa mahdollisimman pitkään tästä päivästä eteenpäin.

Diplomityö etenee hitaasti, mutta varmasti. Lukemista ainakin riittää ja jospa jossain vaiheessa sais tuotettua ihan omaakin tekstiä.. Pokeririntamalla on edelleen hiljaista, tosin eilen tuli pelattua Suomen Mestaruudesta netissä ja pelimuotona oli Fixed Limit. Valitettavasti Suomen Mestaruus jäi ottamatta tässä lajissa ja loppusijoitukseksi tuli 15. Valitettavan lähelle rahasijoja taasen, kun 10. sai 189€ ja voittaja kuittas vajaat 4000€. Putosin turnauksesta perinteisellä tavalla eli AA vs. KK ja mullahan piti sit olla ne kuninkaat. Olis tullu edes ässä pöytään, niin en olis vielä tuossa vaiheessa pudonnu ;)

Mut nyt polskimaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti