torstai 25. maaliskuuta 2010

Piikkareita ja mökkeilyä

Jahans, alkaa maaliskuu oleen lopuillaan. Missä mennään? :)

No ainakin toistaiseksi erittäin kaukana huippu 10-ottelukunnosta, mutta ei tilanne kuitenkaan ihan toivoton ole. Kroppa on kuitenkin jo hieman herännyt syvästä talvihorroksesta, joka vielä aiemmin talvella vaivasi, ja pilkahduksia kuntoon tulemisesta on. :D

Viime viikolla käytin ensimmäisen kerran sitten viime kesäkuun piikkareita jalassa. En tosin sen kovempaa vetoa ottanu, mutta hieman mallailin juoksemista piikkikengillä. Ei tuntunu ollenkaan pahalta. Tuntui jopa siltä, että kyllähän näillä vois jo hieman tykitelläkin. Testailin pikkasen Oulun reissulla, joka muuten huipentui mökkireissuun Syötteelle, mutta siitä sitten tuonnempana tekstiä..

Oulun testisatoa:

5-loikka: 14.14m
tasatassu: 278cm
PYT: 18.80 (4kg)
JVE: 19.10 (4kg)
60m: 7.3 (lenkkareilla ja luonnollisesti oma kellotus ;)
penkkipunnerrus: harmittavasti vain 100kg (104kiloa olis tullu, mutta 105kg ei vaan noussu,vaikka kuinka punnersi :P)

Tosiaan suunnattiin poikien kanssa Syötteelle mökkeileen poikaporukalla pariksi päiväksi. Perjantaina raapastiin 15km hiihtolenkki ja näin huonokuntoselle pari viimestä ylämäkeä meinas tehdä tepposet. Lauantai olikin sit rinnepäivä ja taidettiin kuutisen tuntia rinteiden äärellä viihtyä. Väliajat menikin sit Kimblen ja SegaMegaDriven parissa (etenkin NHL97 oli kova sana, vaikkei mulle mestaruutta tullukkaan!)

Maanantaina rentoja satasia 10kpl keskiarvolla 15,5 ja tiistaina yv. voima. Nyt on sit menny pari päivää täysin diplomityön lumoissa ja sama meno jatkuu varmaan niin kauan kuin virtaa tähän riittää ja/tai työ tulee valmiiksi. Reenejä ehdin tekeen ehkä 3-5 / vko.. Katotaan nyt! Tärkein juttu on saada kirja kansiin ennen Portugalin reissua (2.-19.5.).

Jokohan tämä kävis diplomityön kirjoitusbreikistä ;)

1 kommentti:

  1. Näyttää hyvälle Tatu! Pian olet kovassa ottelukunnossa! Itse reväytin 90% biceps femoris takareisi lihaksesta poikka ja nyt on mennyt 9 viikkoa ja pystyn jo tekemään aika kovia treenejä. /Lasse Ohtamaa

    VastaaPoista