keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Mies kehittyy

Uskomatonta, mutta totta. Reeni auttaa kehittymään! :)

Tänään oli siis testipäivä ja tulokset olivat erittäin positiivisia. Ohjelmassa (kaikki testit lenkkareilla) 2x60m / 8min palautus + 5-loikka + kuulanheitot (PYT & JVE). Kuuskymppiset menivät 7.5 ja 7.4 eli kauden aikaisempiin tuloksiin peilaten hyvää menoa. Sit suoraan loikkapaikalle ja parin lämmittelyn jälkeen 5 todellista yritystä. Hieman jäi hampaankoloon, vaikka pääsin tavoitteeseen eli yli 14 metrin. Tulos oli tällä kertaa 14.04, mutta en saanut yhtään onnistunutta 5 loikan sarjaa. Jokaisella kerralla petti joku loikka, mutta pääasia, että loikkaaminenkin on parantunut huomattavasti. Pieni tauko oli paikallaan ennen kuulanheittoja. "Pytti" oli nihkeetä ja en oikein saanu painetta kuulaan. Ei tullut edes season bestiä, vaan jäin nelosen kuulalla tulokseen 18.55. Ehkä ensi kerralla sitten paremmin..

Päivän kohokohta oli kuitenkin vielä tulossa. JVE oli jälleen kerran testipäivän pelastaja ja kauden paras koheni yli 0,5m ja tuloksena 19.42. Onhan siinäkin vielä hurjasti matkaa sellaisiin tuloksiin, kun oikeesti kunnossa ollessa tulisi, mutta edelleen pienin askelin eteenpäin. Toivottavasti lopputulos parin vuoden päästä on näin parempi, kun etenee hieman hitaammin tässä vaiheessa.

Oli mahtava päivä verrattuna eiliseen, jolloin juoksin 100m - 400m vetoja. Ei kulkenu mihinkään ja kaikki metrit yli 200m päälle oli aika tuskaisia. Vähän niinkö Matti Heikkinen tokaisi olympialatu-urakan jälkeen, että tuntuu aina vaan pahemmalta, mitä enemmän hiihtää. Eilen oli mulla hieman sama tunne juostessa... :D

Huomenna pitää hakea ylävartaloon lisää voimaa ja perjantaina vois nykästä 8x200m parin minuutin palautuksella..

Nyt Top Chefin pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti